El fill petit del tres vegades campió del món de Fórmula 1 Nelson Piquet, Pedro Piquet, ha fitxat per l’equip Van Amersfoort Racing per competir el 2016 a la FIA Formula 3 Europea.

Pedro Piquet arriba a la categoria en que s’esperava tothom que aniria, la FIA Formula 3 Europea, una de les més competitives del món. Molts equips volien al jove brasiler que finalment ha firmat amb l’equip holandès, Van Amersfoort Racing –l’equip que va portar Max Verstappen a la Fórmula 1.

Piquet ha pres aquesta decisió després de provar per l’equip al Red Bull Ring, Nürburgring i Spa-Franorchamps.

Pedro Piquet es marca un objectiu correcte per ell, aquest objectiu és acabar entre els 10 primers cada cursa, posició on Formula Ràpida creu que estarà, ja que fins ara només ha competit a la Formula 4 Brasilera on no hi ha tant nivell tot i haver guanyat el campionat per dos anys.