Aurelien Panis ha aconseguit la victòria en la segona cursa de la Formula V8 3.5 al Red Bull Ring, Àustria. El francès s’ha beneficiat d’una gran estratègia del equip Arden que l’ha permés avançar tres pilots. Dillmann i Isaakyan completen el podi.

A la sortida Matevos Isaakyan (SMP Racing) mantenia la primera posició seguit de Louis Delétraz (Fortec Motorsports) i Matthieu Vaxivière (SMP Racing). El líder del campionat, Tom Dillmann (AVF) rodava cinquè i era fortament pressionat per Roy Nissany (Lotus).

Al cap de 7 minuts de cursa apareixeria el cotxe de seguretat per culpa d’una sortida de pista de Giussepe Cipriani (Durango Racing). En marxar el cotxe de seguretat, Aurelien Panis (Arden Motorsport) era el primer en aturar-se a box.

Una estratègia perfecte per al francès que gràcies a un bon pit stop, aconseguirà la primera posició quan tothom completava les seves aturades a box, Dillmann seguia a Panis, seguit de Isaakyan, Delétraz i Orudzhev (Arden Motorsport), Vaxivière baixava fins la sisena plaça.

En el campionat de pilots, Dillmann lidera amb 40 punts de marge sobre Louis Delétraz, i 42 sobre Aurélien Panis.

Resultats: 1 Panis 2 Dillmann 3 ISaakyan 4 Delétraz 5 Orudzhev 6 Vaxivière 7 Celis 8 Baptista 9 Visser 10 Bonanomi 11 Fittipaldi 12 Binder 13 Nissany 14 Kanamaru 15 CIpriani