El pilot de monoplaces Aurélien Panis es passa als turismes i competirà al campionat del món de turismes (WTCC) aquesta temporada 2017 amb l’equip Zengo Motorsport.

El pilot francès predica en l’exemple d’altres pilots provinents dels monoplaces com Jose María López, Mehdi Bennani o Tiago Monteiro, incorporant-se al WTCC a la tendre edat de 22 anys.

El pilot de Saint Martin d’Hères, va debutar en monoplaces el 2011 a la F4 Francesa on va acabar desè en el campionat amb dos podis, any en que va compartir graella amb pilots de renom com Matthieu Vaixivère o Pierre Gasly.

El 2012 fa fer el salt a la Formula Renault 2.0 Alps on va fer un paper molt discret amb l’equip RC Formula. Tot i això el francès va debutar al Eurocup l’any següent com a jove pilot de Caterham, i encara que durant la temporada es canvies d’equip, només va ser divuitè en el campionat.

El 2014 va ser l’any decisiu on finalment va assolir una victòria al mateix Eurocup, acabant en novena posició i fent el salt a la Formula Renault 3.5 (Formula V8 3.5) on va demostrar una gran constància en la zona de punts, arribant les victòries el 2016 amb l’equip Arden i acabant en cinquè lloc.