Lando Norris s’ha endut un altre triomf en la darrera cursa a Nürburgring després d’imposar-se a Callum Ilott en una resortida i contenir Jake Hughes en les últimes voltes. Hitech GP aconsegueix ficar dos cotxes al podi amb Hughes segon i Aron tercer.

La cursa va començar i les primeres posicions es van mantenir. No obstant això, Ferdinand Habsburg va entrar molt passat en el primer gir i va colpejar Guanyu Zhou. La cursa va concloure per a tots dos i va sortir el Safety Car. Joey Mawson també va patir algun dany, ja que va parar a boxes

La cursa es va reprendre amb una mica més de 27 minuts per davant i Lando Norris va començar a atacar Callum Ilott pel liderat i va aconseguir posar-se al capdavant. Per darrere, Tadasuke Makino havia tingut un toc en l’inici i va començar a perdre places molt ràpidament. En el següent gir, Jake Hughes va superar Ilott per posar-se segon. El britànic de Prema també perdria l’última plaça de podi davant Ralf Aron.

Les següents voltes van transcórrer sense massa acció destacable, amb les posicions de cap intactes. Va haver-hi un toc a la zona mitjana entre Mick Schumacher i Pedro Piquet que va acabar amb el brasiler fent una virolla.

A la penúltima volta, David Beckmann i Mawson es van tocar. L’australià es va haver de retirar, mentre que el seu company va patir bastants danys. Van quedar moltes peces dels dos vehicles de Van Amersfoort a la pista, però la cursa no es va neutralitzar.

En els compassos finals, Hughes estava enganxat a Norris, però no prou per intentar l’avançament i el líder del campionat es va alçar amb el seu novè triomf de la temporada. El britànic ha completat un cap de setmana gairebé perfecte, amb 68 de 75 punts possibles, que el deixa més i més a prop del títol.

Segon ha estat un Hughes que signa el seu millor cap de setmana de l’any, amb Aron tercer, el seu segon podi de la temporada. Completen el Top 10 Ilott, Jehan Daruvala, Harrison Newey, Maximilian Günther, Joel Eriksson, Max Defourny i Nikita Mazepin.

Aquests resultats deixen a Norris amb un avantatge en la general encara més gran, perquè ja té 381 punts. El segueixen un Günther i un Eriksson que han signat tots dos un cap de setmana decebedor, i són segon i tercer amb 308 i 265 punts respectivament. Ilott és quart amb 260, seguit de Hughes amb 193.

Amb el vuitè cap de setmana de la temporada consumit, només queden 2 rondes (6 carreres) per al desenllaç de la temporada, la següent, al Red Bull Ring austríac, es disputarà en 2 setmanes, del 22 al 24 de setembre.