Lando Norris ha guanyat la darrera cursa del cap de setmana al Teretonga Park, Nova Zelanda, en l’anomenada “Spirit of Nation Trophy”. El britànic l’acompanyen al podi Brendon Leitch i el seu rival i company d’equip, Artem Markelov.

La tercera cursa del cap de setmana la batejada com a “Spirit of Nation Trophy” començava amb el líder del campionat, Lando Norris des de la pole position. El britànic mantenia el primer lloc a la sortida, seguit pel local Brendon Leitch i el polonès Antoni Ptak.

El cotxe de seguretat també apareixia en aquesta cursa més llarga del habitual. Buret era la causa del cotxe de seguretat, després de veure com el seu cotxe s’aturava al revolt 5.

Al marxar el cotxe de seguretat, Ptak perdia el tercer lloc en benefici de Markelov qui havia superat anteriorment a Ferdinand Habsburg.

Norris tenia una considerable avantatge a mesura que s’aproximava el final de la cursa, però Dapero provocava un altre cotxe de seguretat per culpa d’una altre sortida de pista.

Tot i això, Norris aconseguia finalment la victòria, la segona del campionat, que el permet seguir en el liderat del campionat amb 380 punts, 34 més que Artem Markelov.

Ferdinand Habsburg, el dominador de la primera ronda, no ha destacat gaire aquest cap de setmana, baixant així fins al tercer lloc a 77 punts de Norris.