Lando Norris ha aconseguit una victòria per recordar. El britànic ha guanyat el pols a Max Defourny després d’una cursa on s’han avançat constantment. Habsburg ha completat el podi de la primera cursa del Eurocup Formula Renault 2.0 a Spielberg, Austria.

La cursa d’avui es pronosticava com a molt bona i així ho ha estat, segueixi llegint perquè tindrà ganes de veure la cursa, la qual adjuntem al final del article.

L’equip Josef Kaufmann Racing sortia des dels dos primers llocs amb Lando Norris i Jehan Daruvala. Max Defourny (R-ace GP) rival directe de Norris sortia tercer seguit de Harrison Scott (AVF).

Norris a la sortida de seguida assolia escapar-se, mentre Daruvala mantenia el segon lloc tot i els atacs de Defourny, al darrere els seguien Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) i Scott.

Finalment al penúltim revolt en la primera volta, Defourny superava a Daruvala. El jove pilot de Force India baixaria fins la quarta plaça.

Mentrestant, Defourny retallava les distàncies amb Norris. També hi havia una lluita oberta pel sisè lloc entre els Tech 1 Racing de Dorian Boccolacci i Hugo De Sadeleer.

Defourny a meitat de cursa assolia superar a Norris però aquest de seguida recuperaria la posició. Ambdós pilots s’avançaven cada volta un parell de cops, en una gran lluita, potser el millor tu a tu del Eurocup. Tot i això els dos rivals pel títol han vist que Habsburg se’ls apropava i ambdós s’han deixat d’avançar i han marcat de nou distància amb el austríac.

En les últimes voltes ambdós han tornat a rodar en paral·lel. Defourny superava Norris a falta de 3 voltes, però el britànic li tornava la jugada a falta de dos voltes. A més a més, Defourny baixava a la tercera posició a l’ultima volta. El belga tot i això ha recuperat la plaça.

Norris guanyava la cursa per davant de Defourny i Habsburg. Scott finalment assolia superar a Daruvala pel quart lloc. Sisè en el seu aniversari ha estat Hugo de Sadeleer. Julien Falchero (R-ace GP) ha estat setè seguit d’Alexey Korneev (JD Motorsport), Bruno Baptista (Fortec Motorsports) i Bocclacci qui ha fet la volta ràpida.

Lando Norris manté el liderat del campionat amb 144 punts, 29.5 més que Defourny. Boccolacci i Scott els intenten seguir amb 101 i 96 punts respectivament.