Lando Norris va estar increïble en les sessions de classificació d’avui de la Formula Renault 2.0 NEC al Circuit d’Assen, Holanda. El líder del campionat, va aconseguir establir la primera posició per a les dues curses per davant de Daruvala que sortirà segon en les dues curses. Defourny va ser 3r i 5è.

1ª Classificació

Una sessió intensa la primera classificació, que va ser controlada pels conductors de Josef Kaufmann Racing, Jehan Daruvala i Lando Norris. Norris que lidera el campionat va aconseguir la pole per a la 1a cursa per 0,028 s per davant de Daruvala i 0.037 s de Max Defourny (R-Ace GP).

El Tech 1 Racing amb Dorian Boccolacci i Sacha Fenestraz va fer una mica de pressió al Top 3 però no van ser capaços de superar el Trident de la sèrie.

Completa el top 10, Nikita Troitskiy (Fortec Motorsports), Robert Schwartzman (Josef Kaufmann Racing), Fernando de Habsburgo (Fortec Motorsports), Will Palmer (I-as GP) i Henrique Chaves (FAV).

2ª Classificació

Després de la primera sessió de classificació, la segona sessió comença immediatament de manera que molts dels conductors van decidir sortir a la pista al final de la sessió. Mentrestant, Palmer va ser líder per davant d’Antoni Ptak (Cram Motorsport).

Amb 7 minuts per al final de la jornada van sortir a la pista i Norris va ser de nou el més ràpid, un altre doblet per Josef Kaufmann Racing amb Daruvala segon. Els Tech 1 de Boccolacci i Fenestraz van superar a Defourny que solament va ser cinquè.

Completa el top 10, Schwartzman, Palmer, Habsburg, James Allen (JD Motorsport) i Alex Gil (Marc Burdett Motorsport).