Jehan Daruvala i Max Defourny han estat els dos pilots més ràpids en els lliures de Formula Renault 2.0 NEC disputats a Assen. Mentrestant el líder del mundial va finalitzar 2º en la segona sessió.


La Formula Renault 2.0 Northen European Cup arriba a l’esdeveniment on 80 mil persones veuen les carreres en els Gama Racing Days.

Avui és un dia atrafegat per als controladors de NEC que tenien un intens programa amb dues sessions d’entrenaments i dues classificatòries.

Lliures 1

A la primera sessió d’entrenaments, el júnior de Force India, Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) va marcar la volta ràpida davant Max Defourny (R-Ace GP) i el nou líder del campionat, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing).

Darrere del top 3 està Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) que està a Assen per primera vegada, mentre que James Allen (JD Motorsport) completa el top 5 i continua millorant la seva actuació en la sèrie.

Lliures 2

A la segona sessió d’entrenaments, va ser Max Defourny (R-Ace GP) qui va marcar la volta ràpida (2º en els lliures 1) per davant de Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) (3r en els lliures 1) i Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing), que havia estat el pilot més ràpid en els lliures 1.

Fora del top 3 els segueix Will Palmer (R-Ace GP) (14è en els lliures 1), company de Max Defourny i el top 5 el completa Robert Shwartzman (Josef Kaufmann Racing) (8è en els lliures 1).