Marino Sato seguirà una nova temporada a la FIA Formula 3 europea de la mà de Motopark. Després d’un discret debut el 2017, el pilot japonès ha pogut renovar el seu contracte per disputar la campanya de 2018.


La FIA Formula 3 europea segueix sumant participants per a la temporada que està a punt d’arribar aquest 2018. Aquesta vegada ha estat l’equip Motopark es el que ha fet oficial el seu tercer pilot per a la present campanya. Al costat de Dan Ticktum i Fabio Scherer, se’ls uneix el japonès Marino Sato, que d’aquesta manera renova un any més amb l’equip alemany.

Sato, de 18 anys d’edat, va tenir un debut discret la passada temporada amb l’equip Motopark. Va ser el penúltim classificat de la formació en 19è lloc, sumant un solitari punt en la tercera cursa al Red Bull Ring. A més, el seu pas inicial per la Formula 4 italiana tampoc va destacar en excés, en dues temporades va acumular una victòria i dos podis, quedant com a millor resultat en desena posició final l’any 2015.

Aquestes van ser les paraules de Sato recollides al portal de Motorsport.com, respecte a la seva renovació amb Motopark, a qui diu estar molt agraït i feliç de continuar amb ells:

“Estic content de tenir una altra oportunitat a la FIA F3 amb el Team Motopark. Vaig aprendre molt el 2017 i ara em sento molt més preparat per al campionat. Aquesta és una de les raons principals per les quals vaig optar pel Team Motopark en primer lloc, i ha resultat ser correcte des de llavors. L’equip no només està actiu durant els caps de setmana de curses, sinó que a més ofereix un excel·lent programa d’ensenyament i aprenentatge entre curses, ja sigui a la fàbrica, al DIL o mitjançant anàlisi de vídeo i dades, o mitjançant un programa de proves molt efectiu. Vaig voler aprendre tant sobre la Fórmula 3 com vaig poder en el meu primer any, i en el Team Motopark, vaig trobar els millors mestres possibles”.

D’altra banda, el cap principal de Motopark, Timo Rumpfkeil, ha afirmat que el pilot japonès estarà a un millor nivell el 2018 i confia que aconsegueixi bons resultats regularment:

“L’esperem entre els 10 primers amb regularitat, amb possibilitat de més en diverses ocasions. Tots sabíem que seria un any difícil, però Marino va aprendre les seves lliçons ràpid i bé, els punts anotats a Àustria mostren la reeixida corba de aprenentatge que va tenir. Recolzem això amb un extens programa de proves i preparació a la tardor i l’hivern de 2017; Marino començarà la temporada que en un nivell molt més alt”.