Roberto Merhi, autor de la Pole Position en aquesta segona sessió classificatòria, s’ha vist obligat a retrocedir dos llocs a la graella de sortida de la segona mànega del cap de setmana, després d’una estranya penalització que li han aplicat els comissaris, després obstaculitzar l’cotxe número 15, de Marlon Stockinger, en la qualificació d’ahir.


Roberto Merhi ha perdut la primera posició a causa d’una estranya penalització que li ha imposat els comissaris del circuit de Jerez. El pilot de Castelló havia aconseguit aquest matí la Pole Position per a la segona mànega de les Fórmula Renault 3.5, però els comissaris han decidit retirar aquesta Pole al sancionar-lo amb dues posicions. La penalització, tal com han indicat en un comunicat, és per culpa d’una obstaculació al monoplaça número 15, de Marlon Stockinger, durant la qualificació d’ahir, dissabte.

Aquesta sanció ha deixat molt sorprès al Paddock de les World Series by Renault, i és que els comissaris van tenir temps suficient ahir entre la qualificació i la cursa per decidir si aplicar-li la sanció o no al castellonenc. Per lògica, aquesta penalització hauria d’haver aplicat en la cursa d’ahir, i no la d’avui, per això ha creat certa incertesa entre el personal que envolta aquesta ronda final de la Fórmula Renault 3.5 a Jerez.

Així doncs, Roberto Merhi haurà de remuntar a la sortida partint des de la tercera posició. Davant seu tindrà a Oliver Rowland en Pole Position i al seu principal rival en la lluita pel subcampionat, Pierre Gasly, que sortirà des de la segona posició.

El desenllaç d’aquest final de temporada de les World Series by Renault 3.5 a Jerez el podran saber a l’acabar la cursa aquí, a FórmulaRápida.net.