El pilot alemany Maximilian Günther es quedarà amb l’escuderia italiana disputant el Campionat Europeu de Formula 3 de la FIA. Als seus 19 anys va deixar grans sensacions durant la temporada passada amb 4 victòries i 13 podis. Aquesta serà la tercera vegada que formi part de la graella del campionat, amb més ambició que mai. Els seus companys seran Callum Ilott, Mick Schumacher i Guan Yu Zhou.

Després de debutar a la Formula BMW Talent Cup a l’edat de 13 anys, Günther va córrer al Campionat de la ADAC Formel Masters amb l’equip Berlin-Brandeburg al 2013 i 2014, aconseguint el subcampionat en ambdúes ocasions. Al 2015 va arribar a la Formula 3 europea. A més a més, també exerceix actualment com el pilot reserva de l’equip Mercedes-Benz al DTM.

Tal i com faran els seus companys i rivals, Maximilian Günther estarà present en les dues proves que se succeïran a Hungaroring (24 i 25 de març) i al Red Bull Ring (28 i 29 del mateix mes). Aquests dos tests serviran per preparar-se de cara a l’inici de la temporada, a Silverstone el 15 i el 16 d’abril.

René Rosin, manager de l’escuderia italiana, ha opinat sobre la continuïtat de Günther:

“Estem molt contents de contar amb aquests pilots per al 2017. Podem confiar en quatre corredors realment prometedors i comptar amb en Maximilian proporciona encara més valor a la plantilla. Estant amb nosaltres al 2016, no només va deixar resultats notables, sinó que també va mostrar gran consistència, posant el seu nom al capdavant. Estem segurs de que després de dues temporades serà capaç d’apuntar encara més amunt. Esperem totalment veure’l mantindre’s com un dels principal candidats”.

Per la seva banda, el propi pilot també s’ha mullat:

“Està molt bé ser part de l’equip un altre cop. L’últim any va ser el nostre primer junts i vam acabar segons en el campionat. Estic molt feliç de ser aquí i tinc ganes de tornar a la pista. El campionat és el nostre veritable objectiu. Hem treballat molt dur aquest hivern per estar en la millor forma possible i tinc molta il·lusió per començar la temporada”.