Brandon Maisano ha guanyat la segona cursa de la tercera ronda de la Toyota Racing Series al circuit de Hampton Downs. El francès aconsegueix la segona victòria a la categoria en una cursa passada per aigua.


Santino Ferruci prenia el liderat en el primer revolt respecte Callum Ilott que sortia des de la pole position, Brandon Maisano es col·locava segon. En la mateixa primera volta, James MUnro patia un accident amb John Simonyan i provocava l’aparició del cotxe de seguretat.

Amb la bandera verda, Arjun Maini intentava superar a Artem Markelov pel quart lloc però el rus tocava al indi, i ambdós pilots acabaven a la grava, per darrere hi hauria un altre accident que provocava la bandera vermella.

En la ressortida, Maisano aconseguia superar a Ferrucci i aquesta lluita feia que Ferdinand Habsburg s’apropés a ells i es situés en segon lloc.

Però Habsburg tenia una penalització de 10 segons al final de la cursa, tot i això, el austríac ha presentat una apel·lació que ha estat acceptada i la seva posició de podi ha estat retornada. D’altra banda Eastwood i Matteo Ferrer han patit una penalització de 30 segons cadascun d’ells.

Finalment, primera victòria en mullat per Brandon Maisano, seguit per Ferdinand Habsburg i Santino Ferrucci, quart ha estat Mathias Kristensen, seguit per Stroll (que sortia setzè), sisè lloc per Damon Leitch, setè Stefan Riener seguit de Thomas Randle i Sam MacLeod.

 

Resum de la cursa en vídeo: