Agustí Levy assegura a FormulaRapida.net que tornarà amb plena forma per tal de que no es torni a repetir la seva NO entrada a la cursa de Moto3 en el CEV Repsol.

I per fer-ho, Levy té tot el Juliol i tot l’Agost per ficar-se en plena forma. El pilot, amb molt pocs recursos econòmics, no va entrar en els 40 primers per participar en la cursa d’avui del CEV Repsol al Circuit d’Albacete, i ara el lliçanenc, només té un objectiu clar. Aquest objectiu no és recuperar-se, sinó estar al 130% per la cursa d’Albacete, ja que el jove vallesà, va fer la classificació i corre les curses amb pneumàtics usats. Tot el contrari que els pilots del davant, d’aquí aquesta diferència de 4 segons respecte el millor temps d’ahir fet per Luca Amato, ell sí, amb pneumàtics nous.

Sense cap dubte Levy, passa el seu pitjor moment de la seva carrera esportiva, però només ell sap i està convençut de com superar aquesta autèntica mala sort que està tenint aquest any.

La propera cita serà al circuit, altre vegada, d’Albacete on ara ja tenint el rodatge i sabent el temps a millorar, s’haurà de superar a ell mateix, i fer més que el que la seva moto pot fer, que és el que porta fent durant 3 anys seguits.