Matheus Leist ha dominat a plaer una de les millors curses de la temporada de la Indy Lights. El brasiler ha guanyat sense problemes la primera cursa del cap de setmana al Road America. Urrutia i Kaiser completen el podi.

Després d’un mes sense curses a la Indy Lights, la categoria té cita doble aquest cap de setmana a Elkhart Lake, Wisconsin. Matheus Leist (Carlin) sortia des de la pole position, mantenint les bones sensacions de la victòria a Indianapolis. El brasiler aconseguia dominar tota la cursa i emportar-se la victòria.

Per darrera la lluita per la segona posició en les primeres voltes ha estat molt intensa. Neil Alberico (Carlin) que era qui sortia des d’aquesta posició, es sortia de pista al primer revolt i deixava aquest lloc a Ryan Norman (Andretti Autosport). Però de seguida Kyle Kaiser (Juncos Racing) -que venia de superar a Santiago Urrutia (Belardi Auto Racing), superava a Norman per l’exterior del revolt 1, el de Andretti contraatacaria però deixava suficient espai per a que Urrutia superes a ambdós pilots per la segona posició final. Kaiser completava el podi.

Ryan Norman es disputaria i aconseguiria el quart lloc final amb Juan Piedrahita (Team Pelfrey) i Nico Jamin (Andretti Autosport). En setena posició finalitzava Neil Alberico després de protagonitzar una apassionant remuntada.

Tancant els 10 primers llocs s’ubiquen Shelbly Blackstock (Belardi Auto Racing), Dalton Kellet (Andretti Autosport) i Zachary Claman de Melo (Carlin) qui mantenia una lluita molt agressiva amb Colton Herta (Andretti Steinbrenner Racing).