L’actual Formula Renault 3.5 Series sembla que podria entrar en diverses rondes del GT Open per al calendari de 2016, per tal de participar en circuits de Fórmula 1.


En el primer esborrany del calendari 2016 de l’any que ve, s’hi consta la principal novetat, la incorporació en els esdeveniments del GT Open.

Recordem que Renault va decidir desvincular-se de la Fórmula Renault 3.5 Series, per centrar-se en Fórmula 1, encara que continuarà en les categories del Eurocup i la Renault Sport.

Això responsabilitza a RPM d’acollir tot el pes de la categoria, i la tàctica de l’empresa liderada per Jaume Alguersuari és fer participar la categoria en circuits Fórmula 1 i convertir-se en una categoria de suport.

En els plans de ser categoria de suport al GT Open, es parla de que circuits com Monza –prova inaugural, SIlverstone, Red Bull Ring, Spa-Francorchamps i Barcelona –ronda final, podrien incloure’s en el calendari.

A més a més de la possible ronda a Nürburgring com a categoria de suport del FIA WEC, i Hongria amb el WTCC. Un WTCC que també podria rebre la categoria al Paul Ricard, encara que aquesta possibilitat s’està debatent ja que al traçat francès hi podria anar amb el GT Open.

El que està clar de moment és la ronda d’Aragó, on per contracte la FR3.5 ha de competir-hi el cap de setmana del 16 d’Abril, lloc on es trobarà amb l’Eurocup i la Renault Sport Trophy.

Queda al aire la ronda de Jerez que podria convertir-se en la tercera ronda que es disputaria a Espanya. El que esta assegurat això sí, són els test de final d’any i els pneumàtics Michelin per al any que ve.