Ahir la FIA ha tret a la llum el nou calendari de la Fórmula 3 Europea de cara a la propera temporada 2015. Aquest campionat començarà a Silverstone el 10 d’abril i acabarà el 16 d’octubre a Hockenheim.


La FIA ha acabat de concretar els detalls de les seves competicions de cara al 2015, i un d’aquests casos ha estat la Fórmula 3 europea. Aquesta competició, una de les més importants en aquests últims anys, es on han sortit pilots de molt talent com els recents Max Verstappen o Esteban Ocon, entre d’altres. Doncs per a la temporada vinent disposarà d’un calendari pràcticament idèntic al d’aquesta temporada, la qual començarà el 10 d’abril a Silverstone, acompanyant la cita del WEC, i baixarà el teló a Hockenheim al costat del DTM, com ja és habitual.

La competició passarà per circuits de renom com Monza, Spa-Francorchamps, Spielberg o Nürburgring, a més de tenir un Gran Premi propi com el de Pau, que es disputarà a partir del 15 de maig. Acompanyarà al DTM en sis ocasions, incloent els sis últims circuits. També es promocionarà al costat del ADAC GT Masters a Bèlgica, i amb el ACI a Monza.

Els principals canvis que presenta el calendari és la desaparició d’Imola per l’entrada del circuit de Zandvoort, a més del canvi d’Hungaroring per Monza i el canvi d’ordre entre Norisring i Moscow Raceway. Així doncs constarà d’onze proves diferents amb tres carreres en cada circuit, que donarà un total de 33 carreres com aquesta temporada.

Aquest és el proper calendari de la FIA European Fórmula 3:

10th to 12th April – Silverstone (WEC) – GBR
01st to 03rd May – Hockenheim (DTM) – GER
15th to 17th May – Pau (F3 GP) – FRA
29th to 31st May – Monza (ACI) – ITA
19th to 21st June – Spa-Francorchamps (ADAC GT Masters) – BEL
26th to 28th June – Norisring (DTM) – GER
10th to 12th July – Zandvoort (DTM) – NED
31st July to 02nd August – Spielberg (DTM) – AUT
28th to 30th August – Moscow (DTM) – RUS
25th to 27th September – Nürburgring (DTM) – GER
16th to 18th October – Hockenheimring (DTM) – GER