Martin Kodric ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de la Eurocup Fórmula Renault 2.0 al circuit Bugati de Le Mans, La Sarthe, França. Jack Aitken i el local Anthoine Hubert el segueixen en el top 3.

El circuit de la Sarthe acull aquest cap de setmana les World Series by Renault, i com és habitual, la Fórmula Renault 2.0 Eurocup ha estat la primera en saltar a pista. Una pista humida que s’ha anat assecant durant el pas de les voltes però que dificultava la conducció dels pilots especialment a la “Courbe Dunlop”, “virage de la Chapelle”, “viratge du Musée” i al revolt 14.

Per tant en els primers minuts hem vist molt moviment en la taula de classificació, fins que Ukyo Sasahara (ART Junior Team) ha mostrat tenir un bon ritme, que s’haurà de consolidar en els segons lliures. El japonès ha començat amb un 1:38.860.

També destacava un ritme baix, per ser ell, de Dennis Olsen (Manor MP Motorsport) i Thiago Vivacqua (JD Motorsport).

Aquest temps després milloraria amb el 1:37.601 marcat per Jack Aitken (Koiranen GP) just abans de la bandera vermella provocada per Bruno Baptista (Manor MP Motorsport) al revolt 12, anomenat “Ralentisseu du chemin aux boeuf”.

La bandera verda ha tornat a falta de 10 minuts pel final. Martin Kodric (Fortec Motorsports), Jack Aitken, Anthoine Hubert (Tech 1 Racing) i Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing) s’han alternat el primer lloc que ha assolit Martin Kodric ja amb la bandera de quadres en pista.

Resultats Top1: 1 Kodric 2 Aitken 3 Hubert 4 D’Agosto 5 Sasahara 6 Jörg 7 Delétraz 8 Isaakyan 9 Hughes 10 Barnicoat