El pilot japonès Yu Kanamaru ha estat el més ràpid en la segona jornada d’entrenaments de pre-temporada de la Formula V8 3.5 al circuit de Barcelona-Catalunya. Aurélien Panis ha acabat en segona posició seguit de Tom Dillmann.

Des d’un bon començament en la sessió d’aquest matí, Louis Delétraz (Fortec Motorsports) ha començat liderant la sessió en superar el millor temps d’ahir marcat per Aurelien Panis (Arden Motorsport).

Però un matí marcat per les banderes vermelles, ha frenat la competència. Giuseppe Cipirani (Durango Racing) i Johanny Cecotto (RP Motorsport) han patit un accident que ha obligat a interrompe la sessió. L’altre causa d’una interrupció ha estat la sortida de pista de Tom Dillmann (AVF) qui acabaria en tercer lloc del dia.

Per davant del francès en la sessió matinal acabaven Aurelien Panis i Yu Kanamaru (Teo Martin Motorsport) que amb els cotxes que utilitzava Dams anteriorment, és a dir, el cotxe en que Magnussen i Sainz van guanyar el 2013 i 2014, aconseguia el millor temps del matí i dels dos dies d’entrenaments amb un 1:29.571.

La calor de la tarda va ser aprofitada per provar les configuracions de cursa, encara que alguns equips com RP Motorsport van animar-se a muntar pneumàtics nous.

La propera sessió de post-temporada es disputarà al circuit de Motorland Aragón els dies 9 i 10 d’abril, 5 dies abans del inici de la temporada en la mateixa localitat del Baix Aragó.