L’equip Juncos Racing ha anunciat la renovació del nord-americà Kyle Kaiser a l’equip de Indy Lights per a la temporada 2017 d’aquesta.

Kyle Kaiser que va ser candidat a emportar-se el títol de la Indy Lights aquesta temporada 2016, però es va haver de conformar amb el tercer lloc, ha anunciat la continuació a la categoria per lluitar per el títol amb l’equip Juncos Racing.

El pilot de Santa Clara, California, va iniciar-se als monoplaces l’any 2013 a la Pro Mazda amb l’equip World Speed Motorsports on va acabar setè en el campionat. La temporada següent, iniciaria la seva relació amb Juncos Racing, en un 2014 on aconseguiria tres podis i una victòria, amb el sisè lloc en el campionat.

El 2015 era l’any per fer el salt a la Indy Lights on la seva característica constància el permetia acabar sisè en el campionat amb un podi a Toronto. El 2016 ja com un dels preferits a el campionat, però amb un campionat amb molt més nivell, les dues victòries, sumat als sis podis no van ser suficients per endur-se el campionat, conformant-se amb el tercer lloc.

Ara pel 2017 clarament és l’any on ha de guanyar sí o sí.