Ed Jones i l’equip Carlin han arribat als Estats Units guanyant, convertint la pole position en victòria, el de la Unió dels Emirats Àrabs no podria haver iniciat millor la temporada. Jack Harvey i Spencer Pigot completen el podi.


La primera cursa de la Indy Lights d’enguany s’iniciava amb Ed Jones (Carlin) al liderat de la cursa seguit pels britànics Max Chilton (Carlin) i Jack Harvey (Sam Schmidt Peterson Motorsports).

En la segona volta, Felix Serrallés (Belardi Auto Racing) xocava contra amb Chilton provocant els primers abandonaments de la temporada. Un altre vegada Serrallés demostra la seva agressivitat que segur no ha deixat indiferent a Chilton.

5 voltes més tard, el pace car marcava de pista i Jones mantenia el liderat seguit de Harvey i Spencer Pigot (Juncos Racing).

A mesura que han anat avançant les voltes tots els pilots s’han anat separant i han donat poca lluita, a part de la lluita pel 4rt i 6è lloc.

Cursa avorrida que ha iniciat la nova era de la Indy Lights; una nova era dominada per un nou equip i un pilot, Ed Jones líder del campionat.

Resultats Top 10: Ed Jones, Jack Harvey, Spencer Pigot, Scott Hargrove, Kyle Kaiser, Juan Piedrahita, Scott Anderson, Ethan Ringel, RC Enerson i Shelby Blackstock.