El campió rookie de la FIA Formula 3 Europea, Joel Eriksson ha decidit continuar a l’equip MotoPark per al seu segon any a la categoria.

El germà de Jimmy Eriksson, Joel Eriksson, va iniciar el seu camí en els monoplaces l’any 2014 competint a la ADAC F4 on va finalitzar en cinquè lloc en el campionat, l’any següent, seria el subcampió ja amb MotoPark (anomenat Lotus en aquell moment).

El suec feia el salt a la FIA Formula 3 Europea al 2016 amb el mateix equip a més d’incorporar-se en el programa de joves pilots de BMW.

Una temporada on s’ha fet destacar molt i on ha brillat pel seu gran talent ja que el motor del seu cotxe (Volkswagen) no és el més competitiu per al campionat. Un gran estiu amb una victòria a Spa-Francorchamps, i la victòria en els Masters de Zandvoort, l’han deixat com un dels pilots més destacats del any, a més de quedar cinquè en el campionat general i campió de rookies.

El jove de BMW és el primer en unir-se al equip de Timo Rumpfkeil, i clarament serà la seva aposta pel títol. S’espera que altres pilots com Kim Luis Shramm o Philiph Hamprecht s’incorporin a l’equip, després d’entrenar amb aquest durant la post-temporada.