Nico Jamin ha aconseguit la tercera victòria de la temporada de la Indy Lights al circuit de Mid-Ohio, Estats Units. El francès ha aguantat els atacs de Urrutia – segon, i ha aprofitat l’error de Herta. Blackstock completa el podi.

Colton Herta (Andretti Steinbrenner Racing) sortia des de la pole position acompanyat del vencedor d’ahir, Santiago Urrutia (Belardi Auto Racing) qui perdia la segona posició en la sortida amb Nico Jamin (Andretti Autosport) qui de seguida atacaria a Herta per prendre el liderat de la cursa.

Però de seguida Herta reaccionaria superant al seu company d’equip de nou. Però Jamin sense fer res tornaria al liderat de la cursa, ja que Herta patia una virolla.

Mentrestant, Juan Piedrahita (Team Pelfrey) intentava superar a Nicolas Dapero (Juncos Racing) per la cinquena posició, i en quant el colombià tenia gairebé guanyada la posició, rebia un toc per darrere per part del líder del campionat Kyle Kaiser (Juncos Racing) que causava una virolla a tots dos.

Al davant, encara que Urrutia fiqués pressió a Jamin, el uruguaià no assolia superar-lo, amb Jamin aconseguint la victòria per davant del pilot de Belardi i Shelbly Blackstock (Belardi Auto Racing) en el podi. Zachary Claman de Melo (Carlin) es quedava a les portes del podi en la quarta posició.

La cinquena posició seria més disputada amb un Aaron Telitz (Belardi Auto Racing) que havia de superar a Dapero per aquesta posició. Dapero finalitzaria finalment en la vuitena posició després de ser superat per Ryan Norman (Andretti Autosport) i Colton Herta. Els Carlin de Neil Alberico i Matheus Leist completen el top10.

Resultats:

1 Jamin 2 Urrutia 3 Blackstock 4 De Melo 5 Telitz 6 Herta 7 Norman 8 Dapero 9 Alberico 10 Leist 11 Piedrahita 12 Kaiser 13 Kellett 14 Rickards