Charles Leclerc ha tornat a guanyar la cursa de dissabte des de la Pole. Aquest cop, ni una fumera en el seu motor, ni un retrovisor trencat ni diversos pilots amb una estratègia alternativa han pogut amb ell, que ja té 63 punts d’avantatge a la general. Nato i Rowland completen el podi i Canamasas aconsegueix una sòlida cinquena posició.

Abans que es donés la sortida, aquesta va ser avortada per problemes per Nyck De Vries i Alex Albon. Callum Ilott es va trobar amb el cotxe aturat del tailandès i també va acabar amb el cotxe aturat. Albon i Ilott sortirien des del Pit Lane, mentre que De Vries no participaria en la carrera.

La cursa va arrencar amb una volta més d’escalfament i una menys de cursa. El poleman Charles Leclerc va conservar el liderat, amb Norman Nato pujant fins la segona plaça, amb Oliver Rowland tercer i Jordan King quart. Darrere d’ells es va formar un grup amb Artem Markelov, Nobuharu Matsushita (que havia sortit amb els durs) i Sergio Canamasas.

Leclerc va fer com sol fer els dissabtes i es va escapar amb un ritme completament superior, Nato rodava en terra de ningú i Rowland rodava una mica lent, el que va provocar que se li acostessin King i Matsushita. En la volta 6, Nato, Rowland, King i Markelov van ser els primers del capdavant en aturar-se.

Alhora, el cotxe de Leclerc va començar a desprendre fum, semblaven problemes de motor, però el monegasc no perdia ritme. Al parar a la volta 7, va tornar a pista sense problemes. Després de les parades, les posicions no es van moure, però Leclerc era cinquè darrere dels pilots que no havien parat, amb Matsushita al capdavant.

En la volta 13, Leclerc, que finalment no va tenir cap problema, va donar compte del primer dels pilots que no havien parat, que no era altre que Albon. A la 15, Markelov va superar King per la vuitena posició (quarta quan tots paressin). Nato i Rowland també van avançar Albon. L’estratègia de sortir amb durs va resultar ser desastrosa. Albon va parar finalment a la volta 18.

Leclerc no trigaria a avançar a Robert Visoiu, que portava la mateixa estratègia que Albon. Ralph Boschung, que anava segon, va parar a la 20. Matsushita va fer el mateix a la 21 i Leclerc, que havia perdut un retrovisor, va tornar a liderar. A la 23, Canamasas va superar King per posar-se cinquè.

Les primeres cinc places semblaven consolidades, malgrat que Canamasas s’estava acostant a Markelov, però Luca Ghiotto va arribar i va superar a King per la sisena. El britànic era molt lent i se li acostaven Nicholas Latifi i Sean Gelael.

La cursa va acabar així i Leclerc es porta la cinquena victòria de l’any. Un cop més no ha tingut rival en sortir des de la Pole i s’ha imposat amb autoritat a un Nato al que ja se li veu amb més regularitat en el podi i a un Rowland que ha estat tercer i ho té cada cop més difícil per a acostar-se a Leclerc a la general. Markelov, Canamasas (que aconsegueix el seu millor resultat de l’any), Ghiotto, King, Latifi, Gelael i Matsushita completen el Top 10.

Amb aquests resultats, Leclerc segueix líder, ja amb 180 punts. Segon i tercer segueixen Rowland i Markelov, que sembla que es disputaran el subcampionat, amb 117 i 111 punts respectivament. Quart és Latifi amb 76 amb Ghiotto cinquè amb 74. La propera cursa es disputarà demà mateix, amb Latifi partint en primera posició.