El rus Matevos Isaakyan ha estat el més ràpid de la primera sessió de lliures al circuit de Motorland Aragón, Alcanyís. El de JD Motorsport ha estat el més ràpid seguit de Delétraz i De Pasquale.


Isaakyan ha estat el més ràpid en una sessió dominada pel sol. El rus, un dels preferits al campionat, no només ha estat dels més ràpids de la sessió, sinó que també ha estat fent tandes per veure el seu ritme de cursa.

Tot el contrari que Louis Déletraz. Al equip Josef Kaufmann Racing han decidit sortir el menys possible, per tal de conservar pneumàtics per a aquest cap de setmana de 3 curses.

En tercer lloc ha finalitzat Anton de Pasquale que completa un top3 de debutants. El campió de la Formula Renault 1.6 NEC s’ha mostrat molt ràpid en aquesta sessió.

Al darrera d’aquest trio, dos dels favorits al títol, Kevin Jörg i Anthoine Hubert. Hubert de l’equip Tech 1 Racing, igual que Isaakyan, s’ha concentrat en realitzar simulació de cursa, igual que ha fet Koiranen GP.

I com sempre els 29 pilots en els darrers instants de sessió s’han molestat entre ells, fet important si això passa en classificació.

Top 10: Isaakyan, Delétraz, De Pasquale, Jörg, Hubert, Graham, Barnicoat, Scott, Kodric i Aitken.