Matevos Isaakyan ha aconseguit la seva primera victòria a la Formula V8 3.5, durant la primera cursa en la ronda de Jerez. El rus ha aprofitat una errada del seu company Vaxivière –tercer, per assolir la victòria. Orudzhev ha estat segon en un podi 100% SMP.

En sorprendre positivament aquest matí aconseguint la pole position, Jack Aitken (RP Motorsport) ha tingut una sortida nefasta que l’ha fet baixar fins l’última posició. El britànic-coreà acabaria onzè.

Matthieu Vaxivière (SMP Racing) prenia el liderat per davant de Mattevos Isaakyan (SMP Racing) i Egor Orudzhev (Arden Motorsport). Louis Delétraz (Fortec Motorsports) es ficava en quarta posició però de seguida era superat pel líder del campionat, Tom Dillmann (AVF).

Els dos pilots seguirien lluitant per la quarta posició, fins que a falta de 15 minuts pel final, la lluita s’intensificava i Deletraz tocava a Dillmann qui es sortia de pista i havia d’abandonar, causant el cotxe de seguretat. També abandonaven la cursa Alfonso Celis (AVF), Thomas Randle (Comtec Racing) i Giuseppe Cipriani (Duragngo).

En tornar la bandera verda, Vaxivière es sortia de pista i baixava fins la tercera posició, deixant la victòria en mans del rookie Isaakyan, que aconsegueix la seva primera victòria a la categoria.

Amb tres curses per disputar, Delétraz es situa com a líder del campionat amb 194 punts, un més que Dillmann. Amb 169 el segueix Panis, mentre Nissany i Vaxivière –encara amb opcions, en tenen 167 i 160, respectivament.

Resultats Race 1 Jerez:

1 Isaakyan 2 Orudzhev 3 Vaxivière 4 Delétraz 5 Panis 6 Binder 7 Kanamaru 8 Visser 9 Nissany 10 Fittipaldi 11 Aitken 12 Baptista

Retirats: Dillmann, Cipriani, Celis i Randle