El pilot britànic Jake Hughes participarà en el seu segon any amb un Fórmula Renault 2.0 amb l’equip Koiranen GP en el campionat de l’Alps i l’Eurocup.


Un pilot, Hughes que era un dels més volguts a la categoria juntament amb George Russell que sembla estar a punt per signar amb Carlin a la Fórmula 3. Hughes a finals d’aquest any ha participat amb equips com Strakka Racing o ART Junior Team, dos dels quals han estat més interessats en ell però, el britànic ha decidit fer les proves de post-temporada amb l’equip català, provant el cotxe en circuits com: Barcelona, Jerez, Motorland Aragón, Le Mans, Spa-Francorchamps, Nürburgring, entre d’altres.

El de Birmingham ha comentat:

“Em sento com a casa amb Koiranen GP. Entrenar amb ells ha anat molt bé i l’equip és increïble. Amb els test ja he aprés moltíssim. He tingut molt bones opcions entre equips però estic molt, molt content de estar amb Koiranen GP ara.”

Hughes que va fer la NEC el 2014 ara canvia per la Alps on Koiranen GP també es va proclamar campió enguany. Això fa de Hughes un dels candidats al títol per a la temporada vinent tant al Eurocup i a l’Alps, encara que no és descartable que faci alguna ronda del NEC.

El cap d’equip de Koiranen GP, Afa Heikkinen ha comentat:

“Estic molt agraït de donar la benvinguda a Koiranen GP a en Jake per a la propera temporada. Ha estat entrenant amb nosaltres tota la post-temporada, això el fa un candidat molt fort per endur-se el campionat de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. Esperem que en Jake es beneficií dels nostres anys d’experiència exitosos a la categoria per rendir i assolir els seus objectius.”

La temporada s’iniciarà el 10 de Març de 2015 amb els primers entrenaments de pre-temporada de l’Eurocup al circuit francès de Le Mans, França.