Antoine Hubert s’ha emportat la primera Pole de la temporada de la Fórmual Renault 2.0 Alps al mític circuit d’Imola. L’han seguit a tres i cinc dècimes els Koiranen GP de Jack Aitken i Jake Hughes.


La temporada de la Fórmula Renault 2.0 Alps ha començat amb una emocionant classificació. 15 minuts de sessió sota un cel clar a Itàlia, on el llegendari circuit d’Imola ha acollit les primeres voltes oficials dels 22 pilots de la graella. Després dels lliures d’ahir, els Koiranen GP, ??Hubert i Riener es postulaven com els favorits a la Pole, i al final així ha estat.

Els primers deu minuts els pilots han començat a marcar els primers cronos, tot i no ser molt significatius, amb les posicions variant constantment. Els favorits a la Pole es trobaven a la zona mitja, posant a punt els seus monoplaces per a les voltes finals, mentre la resta anava rebaixant els temps volta rere volta.

Finalment, a falta d’uns tres minuts, els pilots apretaven per marcar les últimes temptatives, i aquí ha estat quan Anthoine Hubert agafava el liderat amb el seu Tech1 i ja no el deixava anar. El francès marcava un destacat 1:42.024 que li feia impossible a la resta atrapar-lo.

Els Koiranen GP de Jack Aitken i Jake Hughes han intentat treure-li la posició preferent al de Tech1 Racing, però els ha estat impossible, quedant Aitken a tres dècimes de distància i Hugues a mig segon. No obstant això, han pogut salvar els mobles i mantenir-se per davant dels altres Tech1 Racing de Simon Gachet i Hugo De Sadeleer, que s’han mostrat també molt veloços i han acabat tancant el Top 5

La resta de posicions s’han anat decidint amb la bandera de quadres ondulant a pista, deixant a Matevos Isaakyan (JD Motorsports) sisè seguit del seu compatriota Vasily Romanov (Cram Motorsports), Martin Kodric (Fortec Motorsports) que ha perdut diverses posicions al final, un Ben Barnicoat (Fortec Motorsports) una mica discret que li han tret el seu millor crono i Denis Bulatov (GSK Grand Prix) tancant un Top 10 molt igualat. Fora d’aquest s’ha quedat Stefan Riener (Koiranen GP) que es postulava com a possible candidat a la Pole després dels seus resultats d’ahir als lliures.

A les 17:15h es disputarà la primera cursa del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 Alps al circuit italià d’Imola.