Louis Delétraz ha aconseguit la primera pole position de la temporada, el sub-campió de la categoria de la Formula Renault 2.0 NEC ha demostrat a Monza un domini insuperable en la primera sessió de classificació. Ukyo Sashara i Kevin Jörg completen el top 3.


Primera sessió de classificació oficial de 20 minuts de la Fórmula Renault 2.0 NEC ha començat amb el Manor MP Motorsport de Dennis Olsen que venia fent un gran temps però que s’aturava a box, això feia situar a a Pontus Fredricsson (Prizma Motorsport) en el primer lloc. Colin Noble (MGR Motorsport) millorava el temps del suec, mentre els equips més experimentats romanien a box a falta de 12 minuts pel final, per tal de guardar pneumàtics.

Mentre Noble seguia millorant, a falta de 10 minuts la lluita per la pole definitiva arribava amb tots els pilots en pista.

I això es notava amb l’espectacular volta de Louis Delétraz (Josef Kaufmann Racing)  amb un 1:50.341, temps insuficient ja que la pista seguia millorant i Noble tornava al primer lloc a falta de 7 minuts pel final.

Però Delétraz el dominador dels lliures aconseguia treure’s una volta 1 segon més ràpid que la resta amb un 1:48.745. A falta de 4 minuts el seu company d’equip Kevin Jörg aconseguia situar-se a 5 dècimes del seu compatriota.

El sub-campió del campionat, millorava el temps 2 dècimes més, mentre Sashara (ART Junior Team) aconseguia situar-se entre els dos cotxes del equip alemany, a falta de 2 minuts pel final. Moment en que  la bandera vermella apareixia en pista. Fredericsson era el pilot que en el tercer sector, provocava aquesta aturada de la sessió a falta de 2 minuts i 1 segon, és a dir amb opcions a fer una última volta final.

Resultats Top12:

Delétraz, Sashara, Jörg, Vanthoor, Oskoui, Defourny, Claman de Melo, Hasse-Clot, Daruvala, Noble, Eastwood, Zaruba.

ACTUALITZACIÓ: Charlie Eastwood ha estat desqualificat per dur el cotxe amb un silenciador del Eurocup, fet no reglamentari en el NEC.