El pilot americà Alexander Rossi ha guanyat la cursa llarga de Sochi, que ha hagut de ser acurtada per l’aparició d’una bandera vermella. Això encara manté les possibilitats de Rossi de proclamar-se campió de GP2, ja que ha quedat per davant del líder, Stoffel Vandoorne, avui 3r. Pierre Gasly ha completat el podium en 3a posició.

La cursa s’havia d’aturar després d’uns pocs revolts a causa d’una bandera vermella. Múltiples accidents succeïen a la vegada, deixant fora de cursa a Markelov, Canamasas, Stockinger i King. Tal i com ha passat aquest matí, les proteccions havien de ser reparades abans de poder continuar amb l’acció a pista.

La cursa s’ha vist reduïda a 15 voltes i s’ha reprès darrera el Safety Car. Rossi s’havia posat 2n a la sortida darrera Lynn, que havia mantingut la pole. Els seguien Pic, Gasly, Vandoorne, Marciello, Nato, Sirotkin, Negrao i Cecotto.

Els pilots han realitzat les seves aturades al box, amb Lynn sent el primer en fer-ho, però les presses en sortir de boxes van fer que xoqués contra el mur i hagués d’abandonar. Mentrestant, Rossi aconseguia el liderat que no abandonaria en cap moment. Gasly i Vandoorne l’han acompanyat al podium. Aquesta victoria permet a Rossi seguir dins la lluita pel campionat. El top 10 l’han completat Sirotkin, Haryanto, Marciello, Stanaway, Pic, Stoneman i Matsushita. Serà el francès Arthur Pic qui començarà des de la pole a la cursa de demà amb graella invertida.