La Formula Renault 2.0 ALPS ha confirmat un calendari internacional on, el proper any, hi constaran set circuits, alguns d’ells molt importants a nivell europeu.

 

Tot i que encara no s’hagi considerat provisional, el calendari del 2016 albergarà 3 rondes a Itàlia i d’altres a Austria, França, Bèlgica i Espanya. A més de la combinació un parell de vegades amb events i curses del Gruppo Peroni, les novetats seran Monza i Barcelona, que es disputaran durant el mateix cap de setmana que la Euroformula Open i la International GT Open, campionats promoguts per la organització de Jesús Pareja.

Com sempre, la temporada començarà a Imola, durant el 9 i el 10 d’abril, seguit del RedBull Ring, que encara no té una data definida. El 21 i 22 de maig, la Formula Renault 2.0 ALPS tindrà lloc al Pau Street Circuit per cinquena cegada en sis edicions, només set dies abans de la Eurocup Formula Renault 2.0 disputada a MonteCarlo. Això es podria fer servir com a un “gran test”, de cara a la cursa que es disputa el mateix cap de setmana que el Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1.

El cap de setmana del 11 i 12 de juny, la Formula Renault 2.0 ALPS es disputarà al circuit de Spa, després a Mugello (la data es confirmarà aviat), i a Monza i Barcelona durant el primer i l’últim cap de setmana d’octubre.