Anthoine Hubert s’ha endut la victòria davant la seva afició local al circuit de La Sarthe. Inicialment, Tech 1 havia aconseguit el doblet però una penalització a Simon Gachet li ha privat al francès de ser segon i Dennis Olsen ha ocupat el seu lloc.


La cursa a Le Mans començava en òptimes condicions i amb una sortida neta a la qual s’evitaven tocs. Els Tech 1 mantenien les dues primeres posicions, mentre que Hughes i Anthony es quedaven endarrerits a les últimes posicions. Però poc després apareixeria el primer cotxe de seguretat, i és que una virolla de Isaakyan el deixava a la grava atrapat, provocant l’únic abandonament de la cursa.

Després d’uns minuts amb el Cotxe de Seguretat en pista, on Richard de poc s’emporta per davant a un dels seus contrincants, l’acció es reprenia amb més de 15 minuts per davant. Hughes començava la remuntada superant a Anthony, Allen, Bulatov, De Sadeleer i al propi Richard fins estabilitzar-se en una pobre 15a posició que el deixava sense punts en aquesta segona cursa a Le Mans i el fa baixar fins al sisè lloc de la general a 29 punts del liderat.

Al capdavant Gachet liderava fins que el seu company d’equip, Anthoine Hubert, el superava en el revolt Dunlop i agafava la directa cap al triomf a casa. Gachet començaria a perdre ritme i Dennis Olsen, després de superar a Ignazio d’Agosto, se li tirava a sobre estant a punt de superar-lo en les dues últimes voltes.

A més, segons ha pogut saber Fórmula Ràpida gràcies als seus corresponsals a Le Mans, Olsen ha passat finalment al segon lloc per culpa d’una penalització de Gachet per escurçar la xicana. Així doncs, Tech 1 es queda sense doblet i el francès sense segona posició, caient a la tercera però mantenint el podi.

En quarta posició, d’aquesta manera, ha acabat Ignazio d’Agosto, mantenint a ratlla a un Harrison Scott que l’ha estat pressionant gran part de la cursa, però que no ha pogut amb ell i a més està investigat per avançar-se a la resortida. Tot i això, Ben Barnicoat ha posat més pressió sobre el seu compatriota de AVF, estant a punt de superar-lo en diverses ocasions. Barnicoat, gràcies a les seves dues últimes victòries i a aquesta sisena posició, empata a punts amb Jake Hughes i es posa a la batalla pel títol amb 29 punts de desavantatge de cara a Jerez.

Els tres clars aspirants al títol han quedat lluny de les posicions d’honor però en un mocador, ben juntets. El primer dels tres ha estat Jack Aitken, que ha estat setè malgrat els seus grans esforços per superar Barnicoat a la part final. Darrera seu ha acabat Kevin Jörg, que també va provar l’avançament sobre Aitken, però recordem que a Le Mans és complicat superar a algú.

Finalment, el líder del campionat, Louis Deletraz, ha finalitzat en novè lloc pressionat de prop per Ukyo Sasahara, que també és aspirant al campionat a Jerez. Un campionat que després d’aquesta cursa està més igualat que mai amb Deletraz i Jörg empatats al capdavant amb 161 punts i amb un Aitken que es manté tercer a tan sols set punts de ells dos.

D’aquesta manera, Anthoine Hubert guanya davant la seva afició local i es posa de cap a la baralla, ja que s’ha quedat en quarta posició a tan sols 13 punts dels dos suïssos. Sense dubte, desenllaç d’infart a la ronda final de Jerez que serà del 15 al 17 d’octubre i on Fórmula Ràpida serà present al circuit per deixar-los de primera mà tot el que passi sobre aquest final de campionat de la 2.0 tan emocionant que ens espera, amb vuit pilots amb opcions al títol.