Jack Harvey ha dominat clarament la primera cursa del cap de setmana a Indianapolis, on l’ha seguit, a un marge bastant còmode, Siguin Rayhall i els Carlin d’Ed Jones i Max Chilton.


Ja s’ha completat la primera cursa del cap de setmana en el llegendari circuit d’Indianàpolis. En el circuit americà es respirava un gran ambient sota un calorós sol, que ha estat el reflex d’una gran victòria de Jack Harvey. El dorsal 42 s’ha adjudicat el triomf després de dominar tota la cursa i no donar marge a la competència.

En segon lloc ha acabat a quatre segons Siguin Rayhall, que en els últims compassos ha pogut mantenir a ratlla als dos Carlin d’Ed Jones i Max Chilton, que li han buscat el forat fins al final, a la recerca de la seva posició, especialment Jones. Com dèiem carrera més discreta dels Carlin, que han finalitzat amb només Ed Jones al podi, i amb l’expilot de Fórmula 1 fora del podi.

Després de l’anglès han tancat la classificació RC Enerson, Scott Anderson, Spencer Pigot i Shelby Blakcstock en vuitè lloc. Val a dir que al llarg de la cursa s’han produït alguns incidents destacables. Sobre la volta dos un toc entre Kyle Kaiser i Juan Piedrahita ha deixat a tots dos fora de combat a les primeres de canvi, sense opcions de poder reprendre la marxa. Més endavant, a la volta 16 abandonava per fallades mecàniques Ethan Ringel, mentre que a falta de set voltes per al final, Felix Serrallés patia una virolla al primer revolt, que li provocaria el seu sobtat abandonament.

Així doncs el Mundial es queda amb Pigot al capdavant malgrat la seva discreta cursa amb 132 punts, seguit a només set punts del Carlin d’Ed Jones i més endarrerit a vint punts el guanyador de la cursa d’avui, Jack Harley. Max Chilton és el primer dels més endarrerits, amb 84 punts en el seu caseller. Demà a les 19: 27h (hora peninsular) se celebrarà la segona i definitiva ronda de la Indy Lights aquest cap de setmana.