Maximilian Günther ha aconseguit la seva primera victòria a la FIA Fórmula 3 Europea en la Race 2 al Norisring. El de Mücke ha aprofitat la lluita d’Albon i Leclerc per superar-los en l’últim moment. Un Leclerc que té 54.5 punts d’avantatge sobre Rosenqvist en el campionat.


A la sortida, Russell aconseguia superar a Albon que es baixava al segon lloc en una pista seca, tot el contrari que aquest matí. Albon però seguiria provant l’avançament. Dennis pujava al tercer lloc seguit de Leclerc, Giovinazzi i Rosenqvist.

En les primeres voltes, la agressivitat i el poc respecte de la categoria tornava. Günther i Ferrucci del mateix equip, xocaven en un accident sense conseqüències. Però l’accident que provocava el cotxe de seguretat era l’abandó de Tveter provocat per Tatiana Calderón.

Abans del cotxe de seguretat, Russell havia vist perdre el primer lloc amb Albon al sortir-se de pista. El jove de Lotus s’escapava de Russell quan l’acció tornava en pista. Però el cotxe de seguretat no tardava en sortir, Solomon feia volar literalment a Michele Beretta que acabava amb el cotxe cap per avall.

La ressortida tornava a ser neta, amb un Leclerc que superava a Dennis per pujar en posicions de podi. El britànic però li tornava la jugada una volta més tard. Amb això, Leclerc ho tornava a intentar al primer revolt, Dennis no li deixava espai, el monegasc l’avançava però  al darrere Ferrucci tocava a Giovinazzi que es tocava amb Dennis i provocava un altre cotxe de seguretat.

Ja no parlem de tornada a l’acció perquè poques voltes després sortia el cotxe de seguretat per un toc entre Schiller i Fittipaldi que deixava fóra de combat al brasiler.

La cursa es reiniciava a falta de 3 minuts on  Rusell i Leclerc superaven a Albon pel primer lloc en una lluita per la victòria definitiva. Leclerc al completar la volta superava a Russell però es passava de frenada i això permetia a Günther ubicar-se en el primer lloc seguit d’Albon, el monegasc i Stroll a falta de 2 minuts.

Günther aconseguia creuar la meta en primer lloc i aconsegueix la seva primera victòria a la Fórmula 3, convertint-se amb el sisè guanyador diferent de la temporada. Albon i Leclerc l’acompanyen al podi. Primera victòria de l’equip Mücke a la categoria des del Gran Premi de Macau.