Maximilian Günther ha aconseguit la victòria en la Race 3 de la FIA Formula 3 Europea al circuit de Zandvoort, Holanda. L’alemany ha liderat un altre doblet de Prema amb Cassidy segon. El jove David Beckmann completa el podi.

La cursa d’avui com ja s’ha vist en les anteriors dues en aquest circuit, es basava en la sortida. Els Prema Powerteam han aconseguit mantenir el seu avantatge respecte David Beckmann (kfteile24 Mücke Motorsport) aconseguit el primer i segon lloc en una sortida on només s’ha vist a Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) i Sergio Sette Camara (Motopark) fent avançaments.

Només Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) ha estat capaç de fer avançaments, fent-lo en aquest cas a Niko Kari (Motopark) per la desena posició.

Günther ha guanyat la cursa seguit de Nick Cassidy. El pilot més jove de la graella, David Beckmann ha assolit el seu primer pòdium al categoria.

Completa la zona de punts Alessio Lorandi (Carlin), Ilott, Joel Eriksson (Motopark), Ralf Aron (Prema Powerteam), Ben Barnicoat (Hitech GP) i Hubert.

Pel que fa al campionat de pilots les dues curses seguides sense puntuar per Lance Stroll li han afectat però no perd el liderat. El canadenc lidera amb 259 punts, 56 més d’avantatge sobre Maximilian Günther. Tercer és Callum Ilott a 86 punts, seguit de Cassidy a 87. Els Hitech GP de Russell i Barnicoat ja semblen descartats per la lluita pel títol.

En el campionat d’equips, Prema s’escapa sense aturador, mentre l’equip Motopark s’apropa a Van Amersfoort en la lluita pel quart lloc. Destaca l’equip Mücke que passa del setè al cinquè lloc gràcies al podi de Beckmann.

Un Beckmann que abandona l’última posició del campionat de rookies, que ara lidera Ralf Aron amb 3 punts d’avantatge sobre Hubert, 7 sobre Barnicoat i 15 sobre Joel Eriksson.