Eric Granado ha fet història avui aconseguit la quarta victòria consecutiva en la categoria de Moto2 al FIM CEV Repsol. El brasiler ha aconseguit guanyar després d’una aferrissada lluita amb Cardús qui ha caigut a l’última volta. Odendaal i Roberts completen el podi.

Lukas Tulovic (Forward Junior Team) mantenia la posició preferent en la sortida rodant per davant de Steven Odendaal (NTS Sportscode T.Pro) i Federico Fuligni (Forward Junior Team). Destacaven les males sortides d’Eric Granado (Promoracing) qui baixava fins la quarta posició, i Ricky Cardús (Team Stylobike) que baixava fins la vuitena.

De seguida Granado superava a Fuligni i Odendaal  per agafar el liderat de la cursa i escapar-se. Mentrestant, Cardús rodava en la quarta posició i tardaria només 4 voltes per situar-se en la segona posició.

El català retallaria la distància de 1.7 segons amb Granado i l’avançaria a falta de 2 voltes. Però en l’última volta el pilot de proves de Moto2 de KTM cometia un error al revolt 6 i Granado ho aprofitava per superar-lo. Tot i això Cardús intentava la maniobra de nou a la xicana final on es tocava amb el brasiler i patia una caiguda.

Aquesta era una situació perfecte per Granado que aconseguia la victòria, quarta consecutiva, per davant d’Odendaal i Joe Roberts (AGR Team). Cardús creuava la meta en onzena posició, fet que afecta bastant en el campionat de pilots.

Granado lidera amb 25 punts de marge sobre Cardús en el campionat de pilots, Odendaal és tercer a 39 punts mentre Garzó és quart a 53 punts del líder.

La propera ronda del campionat serà el 17 de setembre a Jerez on Moto2 només realitzarà una cursa.

Resultats:

1 Granado 2 Odendaal 3 Roberts 4 Garzó 5 Fuligni 6 Lopes 7 Ono 8 Cardelus 9 Uribe 10 Luna 11 Cardús 12 Tulovic 13 Mercier 14 Ekky 15 Le Gallo