Antonio Giovinazzi s’ha fet amb al tercera victòria de la temporada al Norisring, una victòria que el permet ficar-se segon en el campionat i retalla punts sobre Leclerc que ha acabat quart. Russell i Albon –autor de la pole, completen el podi.


La divuitena cursa de la temporada tenia el següent ordre de sortida: Albon, Russell, Giovinazzi, Dennis i Leclerc.

Albon perdia el primer lloc, mentre que Giovinazzi aprofitava la ben antesa per pujar al primer lloc seguit de Dennis i Russell. Mentrestant Solomon i MacLeod abandonaven la cursa en xocar entre ells per culpa de quedar-se aturat a la sortida, això provocava el cotxe de seguretat.

També qui s’havia aturat una mica a la sortida era Felix Rosenqvist. L’acció tornava a la quarta volta, Russell i Albon aconseguien desfer-se de Dennis pel segon lloc. Però una volta més tard, Gustavo Menezes impactava contra Gunther i gairebé contra Camara que aconseguia evitar el toc i seguir en cursa.

Després de 6 voltes de safety car, per cert, el cotxe que més voltes ha liderat, Giovinazzi, Russell i Albon mantenien els llocs de podi bé, però l’avançament de la cursa el protagonitzava Charles Leclerc en superar a Dennis per l’exterior al revolt 1 per pujar al quart lloc.

Dennis tenia problemes de ritme i era pressionat per Boccolacci i Ferrucci. Un Ferrucci que ahir va tenir un intercanvi de paraules i insults importants seguint el accident que van tenir en la cursa 2. Boccolacci entrava de manera molt agressiva al primer revolt en la dinovena volta. Ferrucci també aprofitava per superar el britànic.

Boccolacci era superat per Ferrucci unes voltes més tard, i el francès entrava en la lluita pel sisè que aconseguiria Mikkel Jensen de manera molt neta. Mentrestant el ritme de Leclerc era brutal i ja aconseguia situar-se darree d’Albon per lluitar pel podi.

Però el cotxe de seguretat tornava a aparèixer després d’un intent suïcida de Nabil Jeffri sobre Matthew Rao que havia d’abandonar la cursa per culpa d’aquest toc que feia tornar aparèixer el cotxe de seguretat.

La cursa es reiniciava a falta de 5 minuts amb un Mikkel Jensen que aconseguia superar al seu company a l’equip Mücke, Santino Ferrucci. El nord-americà després mantenia una lluita tua tu amb  Boccolacci.

Givoinazzi tenia una distància important en el liderat per endur-se la victòria en l’última cursa del cap de setmana. George Russell i Alex Albon acompanyen al italià al podi. Leclerc, Jensen, Ferrucci, Ilott, Bocolacci, Lorandi i Maisano completen la zona de punts.