El pilot italià de Carlin, Antonio Giovinazzi ha estat el més ràpid en el primer dia de test de la FIA F3 que s’estan disputant al circuit Ricardo Tormo.


 

Giovinazzi ha estat l’únic pilot en baixar del 1:25 al dia d’avui, després d’ell, a més de 3 dècimes, ha acabat, ha acabat George Russell. Després d’aquests dos pilots, han acabat un grup de pilots rookies encapçalat per Charles Leclerc (Van Amersfoort Racing). Quart i cinquè millor temps per a Maximiliano Gunther (Mucke Motorsport) i Alexander Albon (Signature). Els 5 primers pilots han acabat molt junts, tan sols mig segon entre ells.

Sisè millor temps per al pilot del Prema Powerteam, Felix Rosenqvist. Els altres pilots de l’equip s’han quedat una mica lluny dels millors temps, Jake Dennis P14, Brandon Maisano P15 i Lance Stroll P21.

Aquesta primera jornada de test s’ha disputat sota unes molt bones condicions meteorològiques, sol durant gairebé tot el dia i unes temperatures força càlides. Això ha permès marcar uns molt bons temps comparant-los amb els que es van marcar fa 3 anys en l’última cursa que es va disputar en aquest traçat.

Veurem com va la sessió de demà on, hi ha probabilitats de pluja.