L’equip històric de la Fórmula Renault 3.5 Series que no va poder competir el 2014, l’equip Carlin, torna a la categoria gràcies al patrocini de Jagonya Ayam que incorpora als pilots Sean Gelael i Tom Dillmann.


Sean Gelael doncs, segueix a l’equip i segueix aportant el patrocinador principal que ha decidit fer el salt de la Fórmula 3 a la Fórmula Renault 3.5 Series. Un Gelael que amb 18 anys, no ha destacat gaire a la FIA Fórmula 3 Europea.

Però l’indonesi tindrà com a company d’equip al experimentat francès, Tom Dillmann que farà la seva primera temporada a la categoria. Dillmann ha participat en categories com la F3, la GP3 o la GP2, on hi ha estat fins ara.

Declaracions

Sean Gelael:

“Estic molt content de seguir a Carlin pel 2015. Això vol dir que hi ha una continuïtat, encara que esta clar que hi haurà nova gent al equip de la Fórmula Renault 3.5 Series. Ja he tingut l’oportunitat de provar el cotxe i estic molt emocionat amb la temporada que ens espera.”

Tom Dillmann:

“Estic agraït de fitxar per Carlin per a la temporada de la Fórmula Renault 3.5 Series i vull agrair a Jagonya Ayam per aquesta oportunitat impressionant. Estic confiat que som un bon equip i que tenim ganes de mostrar el que podem fer quan comenci la temporada.”

Trevor Carlin:

“Estem agraïts de que Jagonya Ayam hagi decidit quedar-se a Carlin. En Sean ha demostrat una bona progressió l’última temporada i s’ha desenvolupat com a pilot. En Tom ens dóna l’experiència al equip i sabem que és un bon talent amb bon ritme.”

Pilots confirmats fins ara:

Pilot 1 Pilot 2
Arden Motorsport Egor Orudzhev
AVF Bestike Visser
Carlin Tom Dillmann Sean Gelael
International Draco Racing Pietro Fantin Bruno Bonifacio