Roy Nissany es fa amb la pole per a la primera cursa a Monza de la Formula V8 3.5. El pilot israelià ha batut als monoplaces de l’equip Arden Motorsport. Fittipaldi ha finalitzat en segona posició i Binder tercer.


La primera sessió de classificació de la Formula V8 3.5 a Monza ha començat amb un gran domini dels pilots Egor Orudzhev i Aurélien Panis, de l’equip Arden Motorsport.

No obstant això, el domini no ha estat suficient cap al final de la sessió, ja que els Lotus i Fortec Motorsports han lluitat per la pole.

Ha estat Roy Nissany (Lotus) qui s’ha fet amb la pole per 0.077 segons, seguit de Pietro Fittipaldi (Fortec Motorsports). El fill de l’excampió del món de F1 ha fet la seva millor sessió de classificació batent al seu company Louis Deletraz que ha estat quart, just darrere de René Binder (Lotus).

Orudzhev ha finalitzat cinquè, justament per davant de William Buller (RP Motorsport), que ha tornat a la competició aquesta setmana, finalitzant sisè.

Resultats QP1:

1 Nissany 2 Fittipaldi 3 Binder 4 Deletraz 5 Orudzhev juny Buller 7 Panis 8 Vaxiviere 9 Baptista 10 Dillmann 11 Visser 12 Kanamaru 13 Celis 14 Cipriani