Sacha Fenestraz ha completat el seu gran dia de coronació amb la victòria en l’última cursa de la temporada. El franco-argentí ha aguantat les envestides de Robert Swartzman, que no ha pogut fer-se amb el triomf aquesta vegada. El podi l’ha completat aquest cop Max Defourny.


CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA | Punt i final a la temporada 2017 de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. Aquesta tarda s’ha viscut l’última cursa de l’any d’aquesta categoria i sota el sol ponent a Montmeló, Sacha Fenestraz ha aconseguit una victòria de campió. El pilot de Josef Kaufmann Racing ha controlat la carrera de principi a fi, aguantant el pols constantment al rus Robert Shwartzman per endur-se el seu setè triomf. El de R-ace no ha pogut completar el seu cap de setmana perfecte amb la victòria final.

El podi l’ha completat aquesta vegada Max Defourny (R-ace GP), que ha pogut aguantar una intensa lluita final amb el seu company Will Power, qui tenia avui el suport del seu germà gran Jolyon al Circuit. D’altra banda, Richard Verschoor ha pogut mantenir el cinquè lloc i amb això la primera posició en la classificació de rookies, culminant així un bon cap de setmana amb molta progressió.

Les incidències més destacades de la cursa s’han concentrat a la part inicial, encara que no en la dimensió de la cursa d’aquest matí. La retirada de Ghislain Cordeel i Presley Martono ha provocat la sortida del Cotxe de Seguretat, el qual s’ha retirat dues voltes després per donar llum verd de nou. Al final de la prova, Logan Sargeant ha fet una virolla que també l’ha obligat a abandonar. A tot això, cal sumar que fins a quatre pilots implicats en l’accident múltiple d’aquest matí no han pogut prendre part d’aquesta última carrera.

La zona de punts l’han completat Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) en sisè lloc, seguit pel seu company Max Fewtrell setè, Alex Peroni (Fortec) vuitè, Jarno Opmeer (MP Motorsport) novè i finalment Alexey Korneev (Fortec) en desè lloc . Per la seva banda, Xavier Lloveras ha remuntat fins al 15è lloc, de nou embrancat en una lluita amb els seus dos companys de l’equip AVF by Adrian Vallès.

La Formula Renault 2.0 finalitza avui aquí la seva temporada 2017, l’acció es reprendrà la primavera de l’any 2018.