L’equip Tech 1 Racing ha confirmat recentment dos dels seus nous pilots que competiran a la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. Es tracta de Sacha Fenestraz i Gabriel Aubry que es sumen a Hugo de Sadeleer.

L’equip francès segueix apostant per als seus pilots locals amb la incorporació de Sacha Fenestraz i Gabriel Aubry com a debutants per a la temporada 2016 al Eurocup, on compartiran equip amb Hugo de Sadeleer.

Sacha Fenestraz de només 16 anys competirà al Eurocup després de proclamar-se subcampió de la Fórmula 4 Francesa en el seu any de debut als monoplaces. El francès va demostrar un gran potencial com a pilot amb 3 victòries, 10 podis, dues pole positions i dues voltes ràpides.

Pel que fa al potencial que Fenestraz pot aportar al campionat, aquest sembla aparentment regular, és a dir, que el podríem veure lluitar per algun podi però no per al campionat en el seu primer any.

El seu compatriota, Gabriel Aubry igual que Fenestraz va debutar aquest any als monoplaces i a la Fórmula 4 francesa on va acabar tercer en el campionat amb un triomf, deu podis, una pole position i 4 voltes ràpides.

D’Aubry s’espera un rendiment semblant al de Fenestraz, en que ambdós pilots per el seu talent segurament superaran a Hugo de Sadeleer.

Per tant a Tech 1 Racing li falta un pilot estrella, i aquest podria arribar de la mà de Max Defourny que està estudiant les possibilitats de seguir a ART Junior Team o de competir amb Tech 1 Racing després d’haver fet tota la post-temporada amb ells.