La tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trams d’Enduro ja és història. La prova ha tingut lloc al Circuit Verd de Moià i ha comptat amb la participació de més de 120 pilots.

El Moto Club Moianès, organitzador de la prova, ha dissenyat un recorregut de pràcticament 5 km força ràpid on els pilots més experimentats han pogut obrir gas i fer uns temps certament espectaculars.

Pol Guerrero ha tornat a marcar els millors temps del primer bloc. El pilot barceloní ha realitzat la volta ràpida en el tercer i últim intent, deixant el crono en 6:03. D’aquesta manera, el corredor de la categoria E-125 s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi. Oleguer Viusà ha fet segon de la categoria E-125, a poc més de tres segons del guanyador i només una dècima per sobre del tercer classificat, Nil Rojas.

Pau Sabaté ha aconseguit el tercer triomf consecutiu de la temporada després d’imposar-se una vegada més en la categoria E-65. El corredor d’Olesa de Montserrat ha tancat la prova amb un registre de 6:49, 13 segons per sobre del segon classificat, Èric Wic, i 16 sobre el tercer classificat, Nil Masó.

Eyal Efroni ha estat el guanyador de la categoria E-85 amb un temps de 6:22. Ramon Godino a fet segon, a tres segons del vencedor, mentre que Èric Rubio ha tancat les posicions de podi.

Anna González ha tornat a vèncer en la categoria Femenina. La corredora de Castellbisbal ha finalitzat la prova deixant el crono en 7 minuts, clavats. Adela Godino ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Irene Conesa ha fet tercera.

Pel que fa a les categories clàssiques del primer bloc, Albert Fíguls ha estat el vencedor de la categoria Clàssic TT80, mentre que David Gómez s’ha imposat en la categoria Clàssic TT Superiors.

El guanyador de l’scratch del segon bloc de la cursa ha estat Martí Escofet. Encasellat dins la categoria Elit, el pilot del Moto Club Sitges ha completat totes les passades per sota dels 6 minuts. Finalment, ha firmat el millor temps en el tercer intent, on ha deixat el corno en 5:56. Marc Calmet, amb un temps de 6:04, i Ot Monsonís amb un registre de 6:09, han completat el top 3 de la categoria Elit.

Gran actuació d’Oriol Casany, el pilot més ràpid de la categoria Sènior B. El corredor del Moto Club Riuprimer Gas i Rocs ha parat el crono en 6:01, tres segons i mig més ràpid que el segon classificat, Albert Muñoz. David Martínez ha fet tercer, a només dues dècimes del segon classificat.

Pau Conesa ha protagonitzat un dels millors temps de la jornada (5:57) que li ha servit per enfilar-se fins a la primera posició del podi de la categoria Júnior Oberta. Jordi Galera ha fet segon i Nauhel Santamaria, tercer.

En Sènior C ha vençut Pere Xavier Muntaner. David Gómez i Albert Cardona han completat les posicions d’honor.

Judith Solà s’ha imposat en la categoria Femenina, per davant de Lourdes Fonoll i Claudia Llauradó.

En Màster 45, victòria de Jacobo Martín. Juan Bautista ha fet segon, mentre que Dani Ollés ha fet tercer.

Finalment, en Màster 55, Jordi Redon ha fet primer, seguit d’Enrique Gras i Lluís Torra, que ha fet tercer.

El 14 de maig tindrà lloc la quarta cursa de la Copa Catalana de Trams d’Enduro a Bassella.