Gironella ha estat la seu, aquest passat diumenge 3 d’abril, de la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

La prova organitzada amb èxit per l’experimentat Moto Club Baix Berguedà ha comptat amb la participació de més d’un centenar de pilots.

La jornada ha transcorregut en total normalitat en un matí gèlid però molt assolellat a la localitat del Berguedà.

Pel que fa als resultats del dia, Arnau Farré ha estat el guanyador del Nivell Negre. El pilot del Moto Club Aitona ha dominat la cursa de dalt a baix, cometent un únic error a la zona 11 que li ha costat dos punts de penalització. El top 3 del nivell Negre ha estat d’allò més competit. Fins a quatre pilots han arribat al tram decisiu de cursa amb opcions de fer segon, tot i que finalment ha estat Gil Vila (19 punts) qui ha aconseguit pujar al segon esglaó del podi gràcies a una recta final impecable. Matias Vold, amb 22 penalitzacions, ha tancat els calaixos del podi del Nivell Negre.

Milosz Zyznowski ha estat el clar protagonista del Nivell Vermell. El pilot polonès ha protagonitzat una magistral actuació que l’ha permès enfilar-se fins a la primera posició del podi, amb 3 penalitzacions, per davant del penedesenc Gabriel Giró, que ha fet segon amb 5 penalitzacions. Jordi Camp (7 punts) ha completat les posicions d’honor del Nivell Vermell.

En Nivell Blau, el pilot més destacat ha estat Joan Ricart. El corredor del MC Aitona ha vençut la cursa amb un resultat d’allò més ajustat (4-5) només un punt per sobre del segon classificat, Adrià Albejano. Jordi Ramonet, de l’Escuderia Subirà, ha tancat les posicions d’honor del Nivell Blau amb un targeta final de 8 punts.

Joan Solé ha estat el vencedor del Nivell Verd. El corredor de Trialers Penedès ha dominat la prova amb molta comoditat. Només un fiasco a la zona 12 de la primera volta l’ha impedit acabar la cursa amb un zero final. La segona posició del podi ha estat molt més competida, tant és així que hi ha hagut empat a 10 punts entre el segon i el tercer classificat, Antoni Ramonet i Quim Roquet. La combinació de resultats ha afavorit a Ramonet, que finalment s’ha enfilat al segon esglaó del podi.

Un dels nivells més igualats de la jornada ha estat el Groc. Jordi Pascual i Francesc Estrada han finalitzat la prova amb les mateixes penalitzacions: 19. Pascual, amb major nombre de zones amb zero, s’ha proclamat guanyador de la cursa. Estrada ha fet segon i Òscar Tasias, tercer.

La propera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open es disputarà a Port de la Selva.