La primera ronda de la temporada 2017 del Eurocup Formula Renault 2.0 arriba finalment a Monza, Itàlia, on després d’un dijous d’entrenaments, avui els primers lliures oficials ha permès veure que la competició enguany estarà molt renyida. El més ràpid però ha estat Will Palmer.

En la primera sessió Robert Shwartzman (R-ace GP) marcava el millor registre amb un 1:48.365, una manera perfecte per començar la temporada després de deixar l’equip Josef Kaufmann Racing.

En segona posició finalitzava Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) seguit del seu ex-company d’equip Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) qui és un dels molts preferits al títol per a aquesta temporada. Completava els cinc primers llocs Max Defourny (R-ace GP) i el jove de Red Bull Richard Verschoor (MP Motorsport).

També s’ha produït banderes vermelles causades per Frank Bird (Fortec Motorsports) en xocar a Lesmos, i per Rodrigo Pflucker (AVF) en sortir-se a la Parabolica.

En la segona sessió, domini absolut de Will Palmer (R-ace GP) que s’ha imposat a Fenestraz  i el seus companys d’equip Shwartzman i Defourny. Completant el top5 s’ha ubicat el campió de la Formula 4 Francesa Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing).

La sessió s’ha acabat uns instants abans del previst per una bandera vermella causada per el jove pilot de Renault Max Fewtrell (Tech 1 Racing) i Ghislain Cordeel (Arden Motorsport).