Max Deforuny s’ha emportat la pole position per a la race 1 del Eurocup Formula Renault 2.0 al circuit de Silverstone en una sessió passada per aigua. El belga ha superat al líder del campionat i company d’equip Will Palmer, mentre Chaves completa el top3.


Com és habitual la classificació s’ha dividit en dos grups. En el primer la lluita per la pole position ha estat una entre el líder del campionat Will Palmer (R-Ace GP) i el seu rival Robert Shwartzman (R-Ace GP). Després de intercanviar-se la primera posició durant forces ocasions, el germà petit del pilot de Fórmula 1 feia la pole provisional amb un temps de 1:58.628, només 14 mil·lèsimes més ràpid que el seu company d’equip.

En el segon grup veuríem més igualtat i situacions complicades per als pilots com un Full-Course-Yellow (FCY) causat per Luis Leeds (Josef Kaufmann Racing) o una virolla del jove pilot de Renault Jarno Opmeer (MP Motorsport).

Però al final la pole position se la han jugat Max Defourny (R-ace GP) i Henrique Chaves (AVF) amb el primer aconseguint un temps de 0.143 segons més ràpid.

Resultats Top 10: 1 Defourny 2 Palmer 3 Chaves 4 Shwartzman 5 Fewtrell 6 Peroni 7 Matus 8 Verschoor 9 Fenestraz 10 Aubry.