Louis Delétraz de l’equip Josef Kaufmann Racing, ha conseguit les dues pole position al circuit de Motorland Aragón.


Començava la sessió de classificació a la categoría 2.0 de les World Series by Renault sota un cel assoleïat al circuit de Motorland. Una classificació dividida en dos grups i 15 minuts frenètics per a cada grup on els pilots tenen molt poques voltes per poder aconseguir el millor temps.

El primer equip a sortir era el Tech 1 Racing amb Simon Gachet al capdavant seguit del seu company d’equip Hugo de Sadeleer. A mesura que passava la sessió els temps anaven caient. Jörg i Isaakyan eren els únics en rodar amb 56 baixos mentres que la resta de pilots es situaven a mes de 5 dècimes. Problemes per Callan O’keefe en dos revolts complicats del circuit, el 5 i el 14, on s’ha sortit de pista varies vegades. Problemes també per Boundel per poder frenar el seu monoplaça.

En l’últim instant i marcant el primer millor parcial, el més ràpid del grup A ha estat l’anglès Ben Barnicoat  de l’equip Fortec Motorsport amb un temps d’1:55.964, seguit de Kevin Jörg i de Simon Gachet.

Arrancava el grup B amb els pilots de Koiranen GP a les primeres posicions. Fins a 12 pilots rodant dins del mateix segon. A falta de 5 minuts per la finalització de la classificació, el dominador dels últims lliures Louis Delétraz es situava en primera posició marcant el primer 56.0 de la sessió, seguit de Hubert i Hughes a tan sols una dècima. Passaven el minuts i ja es veient els primers 55 de la mà de Delétraz, Hubert i Hughes.

Finalment i sense sorpreses Louis Delétraz de l’equip Josef Kaufmann Racing ha aconsguit la Pole Position per a la primera cursa i la segona cursa amb un temps d’1:55.766 seguit del norueg, Dennis Olsen de l’equip Manor MP Motorsport amb un temps d’1:55.777.