Jake Dennis (Prema Powerteam) s’ha fet amb la victòria per davant del seu company d’equip Felix Rosenqvist (Prema Poweteam) i d’Antonio Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin).

La graella de sortida per a la primera cursa de la FIA Formula 3 Europea, al traçat austríac del Red Bull Ring estava encapçalada per Felix Rosenqvist, qui havia aconseguit la pole per davant de Jake Dennis per tan sols 7 mil·lèsimes en una classificació bastant atapeïda com sol ser habitual en aquest certamen, afavorida a més per la curta longitud del circuit.

En els primers compassos de la cursa, Jake Dennis va assumir el liderat de la mateixa després d’una mala sortida de Felix que va afavorir l’avançament del britànic per l’interior del primer revolt. Per darrere, el seguien el mateix Rosenqvist, Giovinazzi i Lance Stroll. A més es va produir un toc entre Callum Ilott (Carlin) i Gustavo Menezes (Jagonya Ayam with Carlin), que va obligar a Ilott a passar per boxes per canviar el seu aleró trencat quan rodava en l’onzena posició.

A la volta número cinc, el pilot de Hong Kong, Matt Solomon (Double R Racing) es va veure obligat a abandonar. El mateix destí l’esperava al nord-americà Ryan Tveter (Jagonya Ayam with Carlin) a la volta número quinze.

Mentrestant, les coses seguien igual al capdavant de carrera, liderant Jake Dennis, que mantenia un interessant “estira i arronsa” amb Felix Rosenqvist. Quan un marcava la volta ràpida, l’altre contestava amb una altra més ràpida encara. I aquesta situació es mantindria fins al final de la cursa.

A la volta 18, Charles Leclerc (Van Amersfoort Racing) passava  a Alexander Albon (Signature), aconseguint ascendir fins a la sisena posició.

A la penúltima volta, Rosenqvist s’acostava molt a la part posterior del seu company, però aquests atacs serien insuficients i finalment guanyava Dennis. L’últim graó del podi l’ocupava Giovinazzi.

La segona cursa del cap de setmana es disputarà aquest dissabte a les 15:45h.