Louis Delétraz ha aconseguit una altre pole position, aquest cop per la Race 1 i Race 2 de la Fórmula Renault 2.0 NEC al circuit del Hockenheimring, en l’última ronda del campionat. Jörg i Daruvala completen el top3.


Classificació de la Fórmula Renault 2.0 NEC que porta novetats com David Droux amb l’equip Mark Burdett Motorsport. Ell, juntament amb el AVF de Bulatov, els Josef Kaufmann de Delétraz, Jörg, Mazepin i Vanthoor i els ART Junior de Sasahara i Oskoui; han sortit a meitat de sessió, a falta de 10 minuts d’aquesta.

Mentrestant, Max Defourny (ART Junior Team) començava liderant els primers 5 minuts de sessió per davant de Colin Noble (MGR Motorsport) i Jehan Daruvala (Fortec Motorsports). El belga mantenia el liderat fins a meitat de sessió quan Pontus Fredericsson (Prizma Motorsport) superava el seu temps en dues dècimes.

En arribar els pilots que s’havien quedat a box, Bulatov i Delétraz superaven el suec però, Kevin Jörg venia encara més ràpid per apuntar-se el millor temps a falta de 5 minuts pel final. Però un minut més tard, el líder del campionat, Louis Delétraz aconseguia superar en una dècima el temps del seu company. El jove pilot de BMW aconseguiria marcar una volta encara més ràpida que a falta de 2 minuts pel final, li atorgava la pole position.

Per tant, enèsima pole position per Louis Delétraz que lidera un altre doblet en classificació de Josef Kaufmann Racing amb Kevin Jörg en segona posició. Segona línia per Daruvala i Sasahara, seguits de Defourny, Vanthoor, Bulatov, Zaruba (AVF), Oskoui i Mazepin tancant el top10.

A continuació s’ha disputat la segona classificació, la lluita per la pole en la Race 3 la que serà l’última del campionat.

En aquesta, tots els pilots han estat a boxes fins a meitat de sessió, moment en que han començat a sortir tots.

Tot s’ha decidit en els darrers 5 minuts, Fredericsson ha començat liderant el grup abans de que els AVF passessin a liderar, tot seguit eren els Josef Kaufmann Racing qui tornaven en els primers llocs. La pole seria molt disputada, quan a falta de 3 minuts, Oskoui pujava al primer lloc.

Però tornava a ser un miratge ja que l’equip JKR aconseguia situar a 3 dels seus quatre pilots en el top3 a falta de 2 minuts. Temps immillorable per Delétraz que finalment aconseguia les 3 pole positions, per davant de Jörg altre cop.

La cursa 1 es disputarà aquesta tarda a les 16.30 al circuit del Hockenheimring.