Louis Delétraz ha guanyat la Race 1 al Hockenheimring encapçalant des del principi fins al final i toca amb la punta dels dits el títol de campió. Sasahara ha acabat segon i ha impedit que el suïs aconsegueixi la diferència de punts suficient com per proclamar-se campió matemàticament. Daruvala ha acabat tercer.

 

La cursa ha tingut un començament bastant net, amb molt poques sortides de pista i sense accidents. El primer i únic accident no ha arribat fins passats uns revolts, quan Fredricsson es tocava amb Alex Gill i el deixava encallat a la grava; el suec ha pogut continuar, però en menys d’un minut també ha hagut d’abandonar.
Aquest fet ha causat un Safety Car que ha estat en pista poc més de 5 minuts. Quan el cotxe de seguretat tornava cap al Pit Lane, la cursa es rellançava amb un Louis Delétraz molt agresiu, i anava traient cada cop més distancia a Sasahara.

A 9 minuts pel final, els dos pilots de AVF han estat lluitant entre ells; durant pràcticament una volta sencera, Chaves i Zaruba s’avançaven contínuament per aconseguir el major número de punts, i finalment ha sigut el txecoslovac qui ha acabat per davant.

D’altra banda, també s’ha vist una batalla molt interessant per la setena posició entre Mazepin, MaxDefourny i Oskoui. El rus anava davant dels seus dos rivals, però el seu ritme va començar a baixar i Max es va enganxar al seu aleró mentre el suec s’acostava perillosament al belga per atacar-lo. Defourny, intentant defensar-se, no va tenir altra opció que deixar escapar a Mazepin amb tal de poder mantenir a Oskoui darrere d’ell.

Un altre dels candidats al títol, Kevin Jörg, ha estat movent-se durant tota la cursa entre la quarta y la cinquena posició, i finalment ha acabat quart.

I d’aquesta manera ha acabat la primera cursa a Hockenheim, amb victòria de Delétraz, una segona posició de Sasahara i amb Daruvala al tercer calaix del podi. Jörg ha arribat quart y cinquè ha sigut Vanthoor. El Top10 l’han completat Bulatov, Mazepin, Defourny, Oskoui i Riener.

La propera cursa es disputarà el diumenge a les 10:35 del matí.