Brad Binder renova i tindrà com a company d’equip al campió de la Red Bull Rookies Cup, Bo Bendsneyder.


L’equip Red Bull KTM Ajo ha anunciat els dos pilots amb els quals competirà la temporada vinent en Moto3. Brad Binder ha renovat una temporada més i tindrà com a company al debutant Bo Bendsneyder. El jove pilot de 16 anys s’ha proclamat campió de la Red Bull Rookies Cup aquest any i debutarà al Campionat del Món de Moto3 el 2016.

El pilot holandès ha signat una temporada de rècord, amb vuit victòries i dos podis més en les onze curses que ha disputat, que li van permetre fer-se amb el títol a falta de dues curses per al final de la temporada.

Amb una combinació de joventut i experiència (Brad Binder és setè en el campionat actual de Moto3) l’equip Red Bull KTM Ajo aspira a lluitar pel títol la següent temporada.

Aki Ajo: «Estem molt contents de tornar a una estructura amb dos pilots. Creiem que podem fer un equip molt potent amb Binder i Bendsneyder. Estan en diferents etapes de la seva trajectòria però crec que això serà beneficiós per a tothom. Estic molt content de seguir treballant amb Binder un segon any consecutiu ja que ha estat un bon any amb ell. Estic orgullós del progrés que ha fet i les millores que ha realitzat cursa rere cursa. És important seguir treballant junts per seguir creixent l’any següent. També és molt positiu tenir a Bendsneyder al nostre equip, és un pilot molt talentós. Estem expectants per tenir un altre pilot que debuti amb nosaltres i estic segur que aprendrà molt en el nostre equip»

Brad Binder: «Estic molt content de seguir amb Red Bull KTM Ajo l’any que ve i seguir amb el progrés que estem fent junts. És molt important seguir en el mateix equip i l’objectiu serà lluitar pel títol després d’aconseguir podis i lluitar per la victòria aquesta temporada. Confio en mi i en el meu equip i crec que tenim potencial per lluitar per això. Dono la benvinguda al meu company d’equip, estic segur que gaudirà amb la gent que hi ha aquí i que aprendrà molt. Sempre és bo tenir un debutant a l’equip, segur que gaudim junts dins i fora de la pista»

Bo Bendsneyder: «Signar amb Red Bull KTM Ajo és un somni fet realitat. La meva carrera en el Campionat del Món de Moto3 començarà l’any que ve així que estic molt content de l’oportunitat que se m’ha presentat. És un honor formar part d’aquest equip, que ja han guanyat el campionat tres vegades i sempre compta amb pilots molt ràpids. No em marco objectius per al primer any, necessito conèixer l’equip i veure com em va a les primeres proves. Estic content de compartir equip amb Binder, amb el qual he parlat diverses vegades i segur que la seva experiència em serà de gran ajuda»

Nota de Premsa MotoGP.com